Sígueme, sin miedo

SÍGUEME, SIN MIEDO
Anímate a seguirme por mail, Facebook y Google+.
No olvides bajar por la página para ver los textos al completo en la pantalla.
Disfruta con lo leído y siéntelo.

martes, 18 de marzo de 2014

Els somnis

Aquelles parts més íntimes de la nostra intimitat interna que s’amaga en el més íntim del racó més fosc de la foscor del nostre subconscient, com un carrer empedrat regat d’humitat fosca, ple de bars foscos, freqüentats per foscos cossos amb relacions fosques i humides. Ens humits, suant una humitat enganxosa, desprenent una olor que humiteja els nassos dels qui s’apropen, els quals tenen idees humides que surten d’aquells bars foscos dels carrerons humits empedrats i, com no, enfosquits.


Però també hi ha somnis bonics, plens de llum que ens il·lumina el nostre ésser conscient. De vegades tantil·luminats que ens enlluernen. No pot ser real aquellail·luminació tant artificial que sembla els jocs de llums d’un concert. Arribem a estar tant plens de llum que es fonen els ploms per tornar a quedar-nos a les fosques, amarats de suor freda per la por que ens provoca haver perdut aquella sensació de calidesa il·luminada, i ensdespertem humits.


Somnis delators del passat, present i futur. Reveladors de secrets amagats en una calaixera antiga, tapada amb un llençol desgastat i descolorit, en unes golfes plenes de teranyines. Dura feina d’interpretació al despertar-te. On està la meva calaixera personal? Al soterrani, on trobem els instints més animals i bàsics; a la planta baixa, on tenim l’ego que ens menja sense dents però que causa estralls en el nostre perfil més social i personal; al primer pis, on habita el cor que batega sense defallir fins a la fi; o a l’àtic, espai chill out on la ment no hi té cabuda, només l’ànima i l’esperit.


Em quedo amb Calderón:


¿Qué es la vida? Un frenesí. 
¿Qué es la vida? Una ilusión, 
una sombra, una ficción, 
y el mayor bien es pequeño; 
que toda la vida es sueño, 
y los sueñossueños son.

No hay comentarios:

Publicar un comentario